Előadók

Nagy JZsolt

alapító, kommunikációs előadó és tréner, szakíró

 

Diplomáját Debrecenben szerezte pedagógus, kommunikáció és újságíró szakon. Közel 3.000 életrajzi interjút készített a magyar politikai, tudományos, sport és gazdasági élet vezető személyiségeivel. Értékesítőként 7 ország legjobb értékesítője volt, az értékesítés terén közel 20 éves tapasztalattal bír. 3 évig foglalkozott MLM-mel, így személyesen ismeri az iparág értékeit és az ezen a területen tevékenykedők mindennapi nehézségeit. Mindeközben túlvan pár ezer “meleg” és “hideg” telefonhíváson magyarul és angolul, illetve több mint 5.000 személyes tárgyaláson. Az Akadémia megalapításától számítva közel 50 MLM hálózat, illetve számos pénzügyi és magáncég munkatársait oktatta országosan.

Szakterülete a kommunikáció irányítása, ezt tanítja egyedülálló megközelítéssel, gyakorlati és szórakoztató módon, hétköznapi életszerű példákon keresztül. Az általa kifejlesztett oktatási program (Kommunikációs Önvédelem, avagy gyakorlati eszközök a kommunikáció irányítására) hiánypótló és kifejezetten szükséges a tanítványai visszajelzései alapján.

Személyes célja, hogy a megfelelő kommunikációt a mindennapi eredményes alkalmazás szintjén tanítsa meg bolygószinten.

Fischhof Zsú

Tárgyalásmentő, Tanulási időmentő

 

Eredetileg magyar szakos tanár, 13 évig tanított állami iskolákban. Mindig arra törekedett, hogy a tanulói képesek legyenek könnyedén, jól és eredményesen használni a magyar nyelvet, és sikereket elérni ezáltal.

2012-ben tanult meg egy olyan tanulási módszert, mellyel valóban lehet segíteni az embereknek abban, hogy bármit képesek legyenek megtanulni.

2015-ben kilépett az állami szektorból. Azóta magániskolákban segíti a fiatalokat abban, hogy fel tudják ismerni, és le tudják küzdeni a tanulás során adódó akadályokat.

Az elmúlt öt évben átlagosan évi 2.000 órában foglalkozott tanulók megfigyelésével, segítésével, rendbehozatalával – mindamellett, hogy magyar nyelvtan tananyagok írt, és folyamatosan tanult, fejlődött maga is.

Időközben foglalkozott MLM-mel és dolgozott értékesítőként a pénzügyi szektorban is, így ezek a gyakorlati tapasztalatai segítik abban, hogy hitelesen tudjon segítséget nyújtani a tárgyalások eredményessebbé tételéhez.

Elsősorban abban tud segíteni, hogy a tanulás hogyan tud Neked időt spórolni és pénzt teremteni! Olyan gyakorlati képzéseket nyújt, melyek után rögtön el tudod kezdeni alkalmazni a tanultakat!

Hűse Ferenc

Attitűd Specialista, tréner, előadó

 

Egyedülálló előadói stílusa és értékesítés-szakmai megközelítése különleges és hatékony módszert jelent mindenkinek, aki motiváltan és megfelelő attitűddel szeretne érvényesülni mind az MLM, mind pedig az értékesítés világában.
Külkereskedőként kezdte, majd a műtárgy, ezen belül a festménypiac egyik legfiatalabb kereskedője lett. Az elegancia és a modor szerelmesévé vált ezekben az években. Kaland és tudásvágya vitte a direkt értékesítésbe és az „ügynök világ” eladási módszereit is tanulmányozta. Két alkalommal nyerte el a kontinens legeredményesebb ügynöke címet. Később – hosszú tanulás után – az életbiztosítási piac egyik brókercégénél teljesítette ki vezetői és értékesítői karrierjét, ahol hálózati igazgatóként is több, mint ezer saját ügyfelet kezelt.

Előadói és tréneri tapasztalata több, mint egy évtizedes. Sikeresen képzett direkt értékesítőket és hálózatépítőket a termékes és a pénzügyi szektorban egyaránt.
Határtalan emberszeretet, az értékesítés, a kommunikáció, valamint az emberi kapcsolatok erejébe vetett hite és meggyőződése minden előadását áthatja. Tiszteli és kiválóan oktatja az értékesítési technikákat, de sosem mulasztja el hangsúlyozni az érzelmek fontosságát.

Jelenleg egy részben még rejtélyes sorozat megírásával foglalkozik. A regényben összefoglalja egy nagyszerű életpálya legfontosabb eseményeit, de erről csak négyszemközt beszél, egyelőre…

Személyes célja eljuttatni a hallgatóit a teljes megértésig az értékesítés és a kommunikáció elválaszthatatlan kapcsolatában.
Specialitása a felkészülés, a megfelelő attitűd és a minden helyzetben használható sikeres viselkedésminták átadása.

Magabiztos fellépést és energikus motivált munkamódszereket ismerhetünk meg általa. Örömmel csatlakozott Akadémiánkhoz.